Onze diensten


Historie

Autobedrijf Heisterkamp is opgericht in 1920 als taxi- garage en fietsenhandel door dhr. Willem Heisterkamp. In 1955 volgde een opsplitsing van het autobedrijf en de fietsenzaak doordat de zonen van dhr. Heisterkamp ieder hun eigen weg gingen. Mede hierdoor verhuisde het autobedrijf naar de overkant van de Denekamperstraat.

In 1962 was de uitbreiding gereed en werd dhr. Gerrit Heisterkamp de nieuwe eigenaar. Hij heeft de zaak samen met zijn vrouw tot 1991 gerund, Gerrit stond bekend om zijn uitstekende service. Helaas had Gerrit Heisterkamp geen opvolging en werd de zaak in 1991 verkocht aan Johan Wiefferink van het gelijknamige autobedrijf Wiefferink te Denekamp. Het voltallige personeel werd hierbij overgenomen. Al snel bleek de locatie aan de Denekamperstraat te klein, waardoor uitbreiding noodzakelijk was.

In 1996 werd gekozen voor nieuwbouw op het industrieterrein de Mors aan de Eerste Stegge. Op deze locatie staat nu een prachtig bedrijf voorzien van een moderne showroom, werkplaats, tankstation en wasstraat.

Groei en uitbreiding

Vanaf 2002 is Autobedrijf Heisterkamp een “Bosch Car Service” geworden. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf, voor regulier onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel en seizoencontroles. Bosch Car Service heeft kennis en techniek hoog in het vaandel staan, dit sluit perfect aan bij onze doelstelling: Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Begin 2007 zij we door de BOVAG onderscheiden vanwege het 75-jarig lidmaatschap. Hieruit blijkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid voor ons geen loze kreten zijn, maar waarden waar we dagelijks zorgvuldig mee omgaan.

In April 2013 zijn we ondanks de crisis begonnen met het uitbreiden van onze werkplaats. Door de groei van de afgelopen jaren was deze te klein geworden. Het magazijn is verplaatst naar een kelder, tevens is de huidige werkplaats vergroot.
Full-service autobedrijf

Tegenwoordig zijn wij een autobedrijf waarmee wij u op alle aspecten van het autorijden kunnen bedienen. Repareren, onderhouden, verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s tot aan het verhuren en leasen van auto’s.

U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken.

Team Heisterkamp

Onze specialisten

Peter Wiefferink

Directie/verkoop/lease

Karin Wiefferink

Administratie / Lease

Jorg Nijsink

Administratie / Lease

Ans Bruns

Administratie

Martin Bruggink

Verkoop Premium Import

Joost Averesch

Verkoop

Elon Hofte

Verkoop/lease

Emiel Arends

Werkplaats receptie

Werkplaats

Rien Floot

1e Monteur

Peter Heijdens

1e Monteur

Mark Boerrigter

1e Monteur

Wouter oude Vrielink

1e Monteur

Jos Postel

1e Monteur

Luuk Booyink

Monteur

Ricardo Groote

Reconditioner